dinsdag 8 maart 2011

Inhoud krantenartikel

Dit artikel geeft weer hoe de Jeugdwelzijnswerking te Genk- Zuid mee werkt aan een betere maatschappij en toekomst voor onze kinderen/ jongeren.
Ze zet zich in voor kinderen/ jongeren tussen 3 jaar en 25 jaar en wilt samen met hen opzoek naar een betere en zinvollere opvulling van hun vrijetijd.
De jongeren die deelnemen aan deze werking doen dit op vrijwillige basis en worden tot niets verplicht, hierdoor maken de kinderen/jongen een hele hoop plezier binnen de werking.
De medewerkers van de Jeugdwelzijnswerking scherpen de taal- en sociale vaardigheden aan bij de kinderen/ jongeren waardoor ze worden klaargestoomd om maatschappelijk weerbaar te worden. Daarnaast wordt er ook contact gehouden met de scholen en ouders zodat deze op de hoogte blijven van het niveau van hun kind.Naast het helpen van kinderen en jongeren organiseert deze werking ook theaters, voorstellingen, uitstappen, .. om zo deze kinderen/jongeren van straat te houden en deel te laten nemen aan de maatschappij in België.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten